Menu
RSS
Viber seleo

Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο, ψυχρή εισβολή από Δευτέρα - Τι προβλέπει ο Γ.Καλλιάνος (φωτό)

Βροχές και καταιγίδες και μάλιστα με κατά τόπους έντονα φαινόμενα για το Σαββατοκύριακο προβλέπει ο μετεωρολόγος Γ.Καλλιάνος και προσθέτει ότι την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται ψυχρή εισβολή. Δείτε τι έγραψει στο Facebook

Τι να κάνετε σε περίπτωση σεισμού

Αν στο σπίτι υπάρχουν και μικρά παιδιά τα οποία δεν είχαν βιώσει ξανά μια τέτοια εμπειρία καλό θα είναι οι γονείς να τους εξηγήσουν τους απλούς γνωστούς κανόνες που θα τα βοηθήσουν να αντιδράσουν ψύχραιμα και να αποφύγουν τα ατυχήματα σε ενδεχόμενο νέο χτύπημα του Εγκέλαδου.

Σχεδιάζεται κατασκευή φυσικού αερίου από Θεσσαλονίκη προς Σκόπια

Σε τροχιά σημαντικής αναβάθμισης βρίσκονται οι ενεργειακές σχέσεις Ελλάδας - FYROM, με υποδομές που καθιστούν τη χώρα μας παράγοντα - κλειδί για τον ενεργειακό εφοδιασμό του γειτονικού κράτους αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Χειμώνιασε στο Δέλτα του Έβρου και ο υγρότοπος γέμισε πτηνά

Το νέο έτος έκανε με τον καλύτερο τρόπο ποδαρικό στο Δέλτα του Έβρου, καθώς κατά τη διάρκεια των πρώτων μετρήσεων παρατηρήθηκε από το προσωπικό ένα θηλυκό άτομο Χιονόπαπιας.

Σεισμοί, πλημμύρες, γεωμαγνητικές καταιγίδες μπορούν να κόψουν το ρεύμα ακόμη και για μήνες

Από μερικές ώρες έως μερικούς μήνες μπορεί να διαρκέσει σε κάποιες περιπτώσεις η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από κάποια φυσική καταστροφή λόγω σεισμού, πλημμύρας ή γεωμαγνητικής καταιγίδας. Συνήθως η διακοπή του ρεύματος διαρκεί από μία έως τέσσερις μέρες, ενώ οι συχνότερες διακοπές συμβαίνουν σε περίπτωση πλημμύρας.

Ερωδιοί, κορμοράνοι, βουτηχτάρια, φαλαρίδες, ποταμογλάρονα, βίδρες …επέστρεψαν στη λίμνη Πολυφύτο (φωτό - βίντεο)

Επανήλθε σε συνήθεις …ρυθμούς κινητικότητας η ορνιθοπανίδα στο βιότοπο της λίμνης Πολυφύτου, στο ύψος της

Vegan κρασιά: η νέα τάση που προκύπτει απο την ζήτηση των καταναλωτών

Τα σούπερ μάρκετ σε συνεργασία με τους οινοποιούς λανσάρουν νέα κρασιά, χωρίς ζωικά στοιχεία καθώς αυξάνονται όλο και πιο πολύ οι vegan καταναλωτές. Η τάση των vegan τροφίμων που σαρώνει στο

Βροχές και χιόνια - Έρχεται ο «Θησέας» - Που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία (ΧΑΡΤΕΣ)

Κακοκαιρία αναμένεται να επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό "Θησέας" θα κινηθεί από την Ιταλία προς το Αιγαίο.

Τρούφα: Μια εναλλακτική καλλιέργεια και ένα… ιδιότυπο κυνήγι στα ελληνικά βουνά

Τα βουνά όλης της χώρας «σκανάρουν τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι Έλληνες. Ο λόγος είναι η αναζήτηση τρούφας που την τελευταία 15ετία βρίσκεται σε ανάπτυξη στην Ελλάδα καθώς οι τρουφοκυνηγοί αγγίζουν τους δυο με τρεις χιλιάδες. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν μοιάζει καθόλου παράξενο ειδικά όταν οι τιμές πώλησης της…

Οι πάγοι της Αρκτικής εξαφανίζονται για πάντα

Σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, η Αρκτική τείνει προς μια μόνιμη κατάσταση χωρίς πάγο και δεν δείχνει κανένα σημάδι επιστροφής στην παγωμένη κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών. Η τήξη των πάγων της Αρκτικής επηρεάζει την παγκόσμια σταθερότητα του κλίματος, το περιβάλλον, καθώς και σημαντικές βιομηχανίες όπως η αλιεία και ο τουρισμός.
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Seleo.gr All Rights Reserved. Hosted by Hostdog - Φιλοξενία ιστοσελίδων