Menu
RSS
Viber seleo

Υπέργεια η επέκταση του μετρό Θεσσαλονίκης προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Υπέργεια λύση για τη σύνδεση του μετρό της Θεσσαλονίκης με το αεροδρόμιο «Μακεδονία», στα πρότυπα της σύνδεσης Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο του μετρό της Αθήνας, μελετούν το Υπουργείο Υποδομών και η Αττικό Μετρό ΑΕ.

«Έδεσε» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το πλοίο με τους 410 τόνους εκρηκτικών

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κατέπλευσε πριν από λίγη ώρα το φορτηγό πλοίο «Καπετάν Χρήστος», το οποίο μετέφερε από το Ηράκλειο τους 410 τόνους εκρηκτικών υλών που είχαν κατασχεθεί στο πλοίο «Andromeda».

Παράταση Αιτήσεων για εγγραφή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Φαρμακείο του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης έχει προχωρήσει σε δημιουργία Δομών Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου στα πλαίσια του Ε.Π. « Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας»).

Προσκλητήριο πάνδημης συμμετοχής στη λειτουργία για τη Μακεδονία από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Προσκλητήριο πάνδημης συμμετοχής του κλήρου και του λαού στην προγραμματιζόμενη για την Κυριακή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ναό του Αγίου Δημητρίου για την ειρήνη και την ελληνικότητα της Μακεδονίας απηύθυνε η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωση που συνοδεύεται από αφίσα.

Υποχωρεί το φαινόμενο συγκέντρωσης υδρογονανθράκων στον Αλιάκμονα

Υποχωρεί το φαινόμενο συγκέντρωσης υδρογονανθράκων στο νερό του Αλιάκμονα που τροφοδοτεί την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης, παρότι ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα αίτια και η προέλευση της ρύπανσης.

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για το Μακεδονικό και την εισβολή της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Για ένα μεγάλο διάστημα, το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ υπήρξε πεδίο σύγκρουσης δύο αντίπαλων αλυτρωτισμών, με αποτέλεσμα επί δεκαετίες να παραμένει χωρίς λύση.  

Ίσως η ομορφότερη φωτογραφία από τη σημερινή ανεμοδαρμένη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Είναι αλήθεια ότι ο σημερινός Βαρδάρης που ήταν πρωτοφανής σε ένταση προκάλεσε πάρα πολλά προβλήματα σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη. Εξίσου αλήθεια όμως είναι και ότι μας χάρισε μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες της ανεμοδαρμένης πόλης. Μια από αυτές

Απίστευτο! Δείτε μέχρι ποια ταχύτητα έφτασαν οι θυελλώδεις άνεμοι σήμερα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης (φωτό)

Οι θυελλώδεις άνεμοι που επικρατούν από χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη πέραν του ότι προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα φαίνεται πως ήταν και πρωτοφανούς έντασης. Κι αυτό γιατί

Στο εδώλιο για απόκρυψη τραπεζικών καταθέσεων ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς - Πόσα χρήματα δεν δήλωσε

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπονται ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης και η σύζυγός του. Αμφότεροι κατηγορούνται ότι απέκρυψαν από τις αρμόδιες οικονομικές αρχές τραπεζικές καταθέσεις, ύψους περίπου

Εργασίες συντήρησης από αύριο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας

Εργασίες  συντήρησης επί της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας ως τα όρια του Ν. Πέλλας, στο τμήμα από τον κόμβο Δενδροποτάμου- Χαλκηδόνας ως τα όρια του Ν. Πέλλας θα  πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίουκαι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. 

Ζημιές από τον δυνατό αέρα στις «Ομπρέλες» της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη

Ζημιές στο γλυπτό «Ομπρέλες» του Γιώργου Ζογγολόπουλου, που βρίσκεται τοποθετημένο στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην πόλη.

Άγονος ξανά ο πλειστηριασμός για τη ΒΙΟΜΕ

Άγονος κηρύχθηκε ακόμη ένας πλειστηριασμός ακινήτων της πτωχευμένης εταιρείας «Φίλκεραμ Τζόνσον», καθώς ούτε στη σημερινή διαδικασία εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από πλειοδότη. Ο πλειστηριασμός αφορούσε 15 οικόπεδα, το τίμημα των οποίων ανήλθε σε 22,6 εκατ. ευρώ.

Λαθρεμπόριο 9.778 κιλών καφέ στην Βόρεια Ελλάδα

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Χημικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων Θεσσαλονίκης, σε επιχειρήσεις, όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις για λαθρεμπορία καφέ και εμπορία απομιμητικών προϊόντων.
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Seleo.gr All Rights Reserved. Hosted by Hostdog - Φιλοξενία ιστοσελίδων